måndag 27 juni 2011

Måndagmorgon


Så var midsommarhelgen över. En midsommarafton med trevliga människor, mycket god mat och smaskiga efterrätter. Leila (hon som bakar i TV) kunde inte ha gjort det bättre.


När jag plockade bort onödiga foton från vår dator fann jag den här bilden. Det är alltså inte bara skurken "Mille" som har olämpliga foton av kungen i sin dator, det har även jag. En lättklädd version av majestätet, när han var i sina bästa år.


Folksam tycker att en 5-årig tjej är för tjock för en försäkring i bolaget. Hennes BMI är för högt enligt deras normer. Bilder av tjejen visar en söt, normalviktig liten tös, vars föräldrar borde byta försäkringsbolag. Med den inställningen från Folksam är det kanske flera som borde lämna den skutan. Men när man lämnar något måste man ju hitta något bättre och var finns det? Svara, den som kan.

Nu lämnar jag datorn och går ut i värmen och önskar alla en bra dag!


7 kommentarer:

Annica sa...

Det är många som borde byta ut Folksam. Och Folksam borde byta ut den överbetalda floppen Anders Sundström.

Detta försäkringsbolag gör bort sig gång på gång. Inget annat bolag kan vara sämre. I tidningen idag står det t.ex. om hur illa de behandlat en familj som förlorade hela sitt hem i en brand i maj. Dubbelt drabbade - hemmet brinner ner till grunden och de har försäkringen i Folksam. Stackars människor!

Gunnel sa...

Försökte seriöst gå på nätet och hitta jämförelser mellan olika försäkringsbolag gjorda av "Råd och Rön" eller likande.

Men det var svårt att hitta jämförelser. Det viktigaste för en kund är nog att bli bra bemött vare sig det är Folksam eller något annat bolag.

Yvonne sa...

Gå in på Crompricer.se.Där kan du jämföra försäkringar!!!!

Gunnel sa...

Tack för tipset, Yvonne.

Anders sa...

Jag har varit försäkrad hos n`Konrad (läs Folksam) sedan 1947, farsan tyckte nog jag såg ämlig ut när jag föddes. N f t har jag en personlig rådgivare hos Folksam, han kommer hit en gång om året och dricker kaffe. Halleluja! Länge leve Folksam! (Visst har jag skrivit om detta en gång förut?)

Gunnel sa...

Folksam försäkrar gärna "ämliga" barn, däremot inte tjocka.

Att någon har en personlig rådgivare gör mig så imponerad. Har han fikabröd med sig när han kommer?

Du har inte skrivit om det förut så vitt jag minns.

Anders sa...

Han har inget kaffebröd med sig och hans råd brukar vara tämligen mediokra. Men trevlig är han!