fredag 25 juni 2021

Midsommarblomster


 


Med denna fina bukett önskar jag alla en

GLAD OCH TREVLIG MIDSOMMARHELG!

Till alla våra ansvarsfulla politiska ledare som jobbar hårt under midsommarhelgen, önskar jag en lyckad och problemfri lösning på de svårigheter som i riket uppstått.
Nyval är uteslutet. Folket vägrar rösta i år. Åtminstone jag.

6 kommentarer:

Annica sa...

Hm ... jag är HELT säker på att bloggerskan kommer att rösta även i ett eventuellt extraval.

Gunnel sa...

Annica: Risken finns, har aldrig än slarvat med röstningen. Men ett val i år är onödigt och dyrt. Kanske skulle man kunna tänka sig att "kvitta", man struntar i att rösta om man kan få en vän av motsatt åsikt att inte heller lägga sin röst.

Anders sa...

På den gamla goda tiden, när liljekonvaljer var fridlysta, plockade jag några (vid Galaken tror jag att bäcken heter) och satte dem i mammas gamla jordgubbsland. Och se - där växte de några år.

Gunnel sa...

Anders: Fick buketten du ser på bilden av en kvinna som bor nära mig. Hon hade mängder av konvaljer på sin tomt. Idag är liljekonvaljer fridlysta bara i vissa län. Vem vet, dina konvaljer kanske fortfarande frodas i det gamla jordgubbslandet.

Annica sa...

På barndomshemmets tomt fanns massor av liljekonvaljer. När man rundade garagehörnet slog den underbara doften emot en och man stannade till och bara stod där och sniffade. Ungefär som tjuren Ferdinand.

Gunnel sa...

Annica: Både du och Ferdinand förstod att uppskatta doftande blommor. Det gjorde även jag som hade liljekonvalj i min brudbukett.