torsdag 17 januari 2019

Absolut ingenting


"Och vad har du gjort idag", säger äkta hälften när han kommer hem från kursen på Hertsön. Han är rätt kaxig över att ha gått 3900 steg i 22 graders kyla och påpekar det ett antal gånger.


Ja, vad har jag gjort idag? Tillbringat tre timmar framför teven, sett skidskytte och "Hem till gården." Fått veta av Tilde de Paul vilka nya yrken som är aktuella i framtiden, t ex Molnvakt, DNA-coach och Oldfluenser. Hört Björklund berätta vad liberalism är. Minns inte riktigt vad han sa, men det var naturligtvis mycket klokt. Lyssnat på en bok och lagat en omelett.


Det här var ett ointressant blogginlägg känner jag själv, men när man skriver blogg nummer 1101 må det väl förlåtas om att en del inlägg bara blir bukfylla.

-----------

Nisse läser mitt inlägg och påpekar att ett fel insmugit sig. Han har inte gått 3900 steg, han har gått 3938 steg. Jag korrigerar härmed!.

Hej!

6 kommentarer:

Annica sa...

Denna dag har du gjort många fler saker än t.ex. jag. Jag tycker du pysslat med en hel del. Så "absolut ingenting" stämmer inte.
Humhum, får jag lite försynt påpeka att Tilde heter de Paula? Alltså med ett a på slutet i efternamnet.)

Gunnel sa...

Annica: Denna dag har jag bakat en kaka. När kakorna redan låg på plåten upptäckte jag att jag glömt den viktiga sirapen som skulle göra det hela till kolaknäckkakor. Fick rafsa ihop allt från plåten och kladda i sirapen. Det är fadäser som gör att allt tar så mycket längre tid och dagen räcker inte till för så mycket annat.

Du har rätt om Tilde. När jag nämner henne i fortsättningen kommer hon alltid att ha ett a på slutet. Jag lovar!

Annica sa...

Igår hade jag inte ens styrfart men jag tvättade i alla fall en maskin med kläder. Detta enormt tröttande arbete (alltså att trycka och vrida på knappar) och sedan att hänga upp det nytvättade krävde sin tribut så jag fåtölj-sov lääänge efteråt.
Hihi, det har ju hänt att man glömt jästen också ...

Gunnel sa...

Annica: Har haft en jobbig dag med skidskytte och korsord. Ser fram emot en stressig kväll med både Luuk och Skavlan. Ingen rast, ingen ro.


Trots alla mina misstag som bagare har jag nog aldrig glömt jästen.

Anders sa...

En ny gåta: Vem är det som går och går och aldrig kommer till dörren?

En gammal: En man lyfter på sin hatt utanför ett hotell och inser plötsligt att han är ruinerad.

Gunnel sa...

Anders: Eftersom gåtan är ny är det väl inte klockan. Den gamla gåtan kan jag svaret på.