lördag 16 februari 2013

Bilder på ung och gammal


Idag grattar vi Linnea som fyller 6 år. Hon har redan i tidig ålder och alldeles utan påverkan, utsett sitt eget favoritlag i hockey.


Här är Linneas gamle farfar som måste hålla sig rörlig och rask och inte öka i omfång det allra minsta. Detta för att han ska kunna ta sig ur och in i bilen när den står på sin garageplats. Där är Hondan inklämd mellan en Peugeot Combi och en Chrysler Voyager på ett utrymme som passar bäst för bilar i miniformat.


Till slut ett citat:
En dag som denna reste Marco Polo till Kina. Vad ska du göra idag?

Ha en trevlig lördag!

3 kommentarer:

Gunnel sa...

Om man på bloggen ser mystiska kommentarer på engelska eller något annat främmande språk är det kommentarer som direkt borde gå till skräpkorgen och för det mesta gör det också. Men i morse var det en som missat skräpkorgen och kom in på bloggen.

Vad dessa främmande kommentatorer vill är att man ska gå in på deras sidor och vad som händer om man gör det, vet jag inte. Bäst att låta bli! Jag plockar bort dessa mystiska främlingar så fort jag upptäcker dem. Den förste som missade skräpet och kom in på bloggen hade namnet "Hemmoroide treatments."

Annica sa...

Antar att farfadern är mycket stolt när barnbarnen håller på "rätt" lag.

Min(a) blogg(ar) är också utsatta för trams-kommentarer. För de mesta hamnar de där de hör hemma, alltså bland skräpet. Men, tyvärr, ibland slinker de igenom spam-kontrollen och syns tillsammans med de seriösa och välkomna kommentarerna.
Jag tror ett gott råd är: Klicka ALDRIG på skräpet!

Gunnel sa...

Annica: Man vill ju så gärna veta vad som är meningen med de där tramset som kommer på en massa olika språk och då är ganska så oläsbara.

Men precis som du säger. Klicka aldrig på konstigheter.