måndag 27 februari 2012

Måndagspytt


En bekymrad man i vår lokala TV-kanal berättar om mansöverskottet i Norrbotten. I Luleå går det 5 män på 4 kvinnor i åldrarna 19 till 39 år. Det låter ur kvinnoperspektiv ganska trevligt, men är ett elände eftersom underskottet på kvinnor i fertil ålder innebär att det föds för få barn. Det gäller alltså att locka kvinnor till Norrbotten och det ska väl inte vara så svårt. Jobba på Kalle P. och kompani!


En liten flicka är född, som 2062 kommer att bli drottning Estelle i konungariket Sverige. Den lille pojke som samma år kommer att bli statsminister och ledare för partiet socialmoderaterna är ännu icke född men väntas till välden inom den närmaste tiden.


Luleå hockey vann över Skellefteå AIK med 2-1 i helgen. Det var respektive lags fruar och fästmör som spelade, men vi hoppas på samma resultat till helgen då de tuffa pojkarna möts.

Trevlig helg till alla!

6 kommentarer:

Anders sa...

Iställe för vadå? Ville dom egentligen ha en pojk?

Gunnel sa...

Anders: Tror inte att Estelle är Iställe för för någon annan.

Men den sköna blivande drottningen får du och jag inte uppleva om inte Gud eller någon sätter oss på ett moln eller att vi blir reinkarnerade.

Annica sa...

Det vore ju trevligt med mansöverskott även i andra åldrar...

Angående hockey - vad lite det skrivs om den här på bloggen för tillfället. Vad kan det bero på?

Gunnel sa...

Annica: I vår ålder är det minsann inget mansöverskott.

Det verkar vara ett massivt ointresse när det gäller hockey.

Peter sa...

Kanske att bröderna från skaik inte längre tror på sitt lag?

Gunnel sa...

Peter: Ikväll möter Luleå Timrå och Luleå kommer som vanligt att få däng av bottenlaget. Så nu måste vi börja om med ödmjukheten som vi tappat bort på senare tid.