fredag 17 februari 2012

Bottenfruset?


I tidningen "Vi bilägare" kan man läsa att kvinnor parkerar mera centralt i parkeringsrutan än män och det tar 21 sekunder. Män parkerar på 17 sekunder men då kan bilen stå lite hipp som happ. Det har man kunnat se med hjälp av övervakningskameror som registrerat parkerandet under en månads tid. Vad man ska ha siffrorna till anges inte, men det kan kanske sättas under rubriken värdelöst vetande.


"Vi bilägare" hör till kategorin dyra månadstidningar som man faktiskt kan läsa gratis på biblioteket. Själv prenumererar jag på "Antikvärlden", vilket inte är så konstigt eftersom det är en tidning som hyllar det gamla och åldersstigna. Ju äldre, desto bättre, ju mera skamfilat och slitet, desto mer eftertraktat och värdefullt. Helt enkelt en tidning för mig.

Under isen flyter Luleälven.

Denna vackra soliga dag har mannen min och jag promenerat på isvägen ända bort till Hälsans hus. Jag som envist sagt att ingen får mig att gå ut på is som inte är bottenfrusen.

Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

Anders sa...

Eftersom det saknas paltar på isbilden förstår man att det inte är Piteälven det rör sig om. Avsaknaden av våxelpengar tyder också på att bilden inte är tagen på Lillträsket.

Anonym sa...

Nog håller isen alltid. Jag var ute med hela släkten i lördags och det knakade inte.

Gunnel sa...

Anders: Varför behöver man växelpengar på Lillträsket?

Anonym: Men jag tyckte nog att det kändes lite osäkert.

Anders sa...

Hä gå int förklar för dem som int begrip, men det har med vindkraft och schvagisen att göra.

Lennart kan nog förklara det bättre.

Annica sa...

Iskallt och modigt!
Prenumererar också på tidningen Antikvärlden - magasinet man känner sig hemma med. Har antagligen med åldern att göra...

Gunnel sa...

Anders: Här får man nog ta personlig kontakt för att fatta.

Annica: Mycket modigt! Ibland blir man tuffare med åren.