onsdag 7 juli 2021

Drömmarnas trädgård

Bilder från "Drömmarnas trädgård"





Vilka härliga sommarkvällar. Sent eller tidigt ska man vara ute. Igår gick jag runt Gültzauudden och ner till "Drömmarnas trädgård" och bara njöt.

Det finns ett vanligare namn för "Drömmarnas trädgård" och det är Hermelinsparken. En sommar gick jag och yngsta barnbarnet, då 7 år, till parken för att äta glass och bara ha en stund för oss själva. Linnea tyckte att blomsterprakten, broarna och fontänen var mysiga och sa: "Det här är som en drömmarnas trädgård." Sen dess är parken en drömmarnas trädgård även för mig.


Foto från 2014

Linnea och hennes storasyster Olivia är adopterade från Kina. Två ljuvliga flickebarn  som vi är glada för att få kalla våra barnbarn. Och just i morgon kommer vi att få besök av Linnea och hennes föräldrar. Storasyster jobbar. Det känns bra att vi äntligen kan få ses efter ett och ett halvt års isolering.

 

2 kommentarer:

Annica sa...

Fina bilder! Dags för dig och Linnea att göra ett nytt besök i Drömmarnas trädgård. Kanske en liten picknick bland blomsterprakt och vattenkluck.

Gunnel sa...

Annica: I gårkväll var det en och annan som hade picknick i Drömmarnas trädgård. Men en glass duger också bra. Parken är uppsnyggad vid museet och där kan man njuta av vattenkluck.