torsdag 20 juni 2019

Hängmattan lockar


På stans sommargata har man placerat ett antal hängmattor där den trötte vandraren kan få vila. Vore kul att prova en sådan, men mest underhållande vore det nog för den som tittade på när en stelbent gumma ville äntra viloplatsen.

Liten groda, lustig att se

När jag var ung var midsommaraftonen viktig. Då var farstubron nyskurad med "lukte-gott-såpa", brotrappan dekorerad med björkkvistar och luften full av miljontals myggor. Men vad gör det för den som är född i myggland, det är bara att gilla läget. Idag är midsommar bara en vanlig helg. Åtminstone för mig.

Till sist en Trevlig Midsommar till alla som tittar in. Här följer ett antal sommarbilder som om man dubbelklickar blir stora, granna och sevärda.

Symfoni på väg ut till lämplig ö

På min morgonvandring

Att lägga under huvudkudden

Molnet


Trevlig helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig Midsommar!

Anders sa...

Här har kommunen ordnat en lekplats mitt i stan efter älven med en massa olika nöjen för barn. Fontäner, hängmattor, stora rutschkanor, gungor, ja allt. Får en att önska att man vore två år yngre.

Gunnel sa...

Anonym: Detsamma!

Anders: Det är likadant här. Man har gjort iordning en sommargata, där det är lekplatser för barn och äldre med klätterställningar och annat. Jag har kommit till den ålder då man vågar leka men inte kan. Synd!