lördag 30 september 2017

Osorterat pladder mellan höstbilderna


Det här är Luleås absolut fulaste hus enligt kritiker Mark Isitt.


Nu börjar hockeysäsongen. 10 månader av sömnlöshet och ångest.


Den här veckan har jag gett till kulturen. Onsdag såg jag Jack Wreeswijk och Kajsa-Stina Åkerström hylla sina respektive pappor på ett mycket underhållande sätt.

Torsdag såg jag en pjäs om rädsla, ensamhet och död. Ämnen som gamla ensamma personer vill tala om, men som ingen vill lyssna på. En fars som trots ämnet var otroligt skrattframkallande. 


Fredag blev det återigen Kulturens Hus och underhållning med Maria Möller. En dam som sjunger bra och är duktig på att imitera.


Idag är det lördag och min mobil talar till mig, nästan tjatar och säger att det är dags att gå ut och vandra de 6000 steg som den tycker är mitt minimum.

Så får det bli. Trevlig helg!

6 kommentarer:

Anders sa...

Isitt har nog haft en svår barndom. Kan ta sig underliga sätt att se på saker och ting.

Vattenbilden ger mig osökt minnen från Turkiet där jag en gång skrev:

Vad är Istanbul - Bosporen
Mot Lulsundskanalen om våren?

Gunnel sa...

Anders: Du kan tydligen våra vattendrag. Det är Lulsundskanalen på bilden. Själv har jag aldrig upplevt Bosporen men antar att din vers är något satirisk.

Anders sa...

Jag cyklade över Lulsundskanalen ett antal år på 60-talet, på min väg mot Hermelinsskolan. Vintern 65 - 66 var det aldrig under -50, vad jag minns, men jag cyklade mina 3 km i alla fall.

Gunnel sa...

Anders: Vilken tapper gosse du var. Det var en kall vinter. Jag satt fast inomhus i veckor, vågade inte gå ut i den 50-gradiga kylan med min lille son.

Annica sa...

Fina bilder! Hösten är nästan smärtsamt vacker.

Gunnel sa...

Annica: De fina höstbilderna på bloggen är en motvikt till bilden av Luleå fulaste hus. Själv har jag aldrig tänkt på att biografhuset skulle vara särskilt fult, men Mark Isitt vet ju bättre.