tisdag 24 mars 2015

Nej, jag är inte irriterad


Det här är min kaffebryggare. Glaskannan fattas, den gled ur min hand för mer än två veckor sedan och splittrades i många delar.

Affären i centrala stan hade inte glaskannan i lager, men det var inga problem, max tre dagar skulle det ta att få hem en ny.

En vecka gick, glaskannan hade ännu inte kommit. Konstigt, det brukar aldrig hända påstod hon i affären, men nu ska den vara på väg.

Två veckor har gått, glaskannan har ännu inte kommit.


Vi har druckit pulverkaffe. Bror och svägerska  kom på besök idag och fick pulverkaffe. De klagade inte. Vi klagar inte. Vi är inte ens irriterade. Egentligen gillar vi läget, det är lite roligt att i framtiden få klaga och gnälla över hur lång tid det tog innan vi fick vår kanna.

Ibland kokar man av irritation. Mestadels varje morgon när man läser tidningen. Men det tar jag upp i ett annat blogginlägg en annan dag.

Idag är allting bara toppen!

Tjillevippen!

2 kommentarer:

Annica sa...

Det var en ovanlig kaffebryggare. Men utan kanna är den ju inte så användbar. Mycket dåligt att ni fått vänta så länge på en ny. Nu är det dags att ni blir irriterade och slår näven i affärsdisken!

Gunnel sa...

Annica: Vi har precis varit och hämtat vår kanna. Tur att jag hann skriva och gnälla igår. Idag hade det varit för sent.