söndag 15 mars 2015

Brev från det okända

Söndagsnöje i Luleå

Bland alla idiotiska mail om dubbelbetalade fakturor, generösa arv från okända och andra tokerier hittade jag följande intressanta meddelande:

"Greetings to you!

This is an official notice of unclaimed fund left by your late relevant Mr. Gunnel, who died as a result of tragic motor accident.

Upon your positive response to this convenant, I will make all necessary information, known to you.

Yours faithfully!"


Min relevant Herr Gunnel är alltså död. Tragiskt, oerhört tragiskt eftersom jag själv är den enda släkting jag känner till med det namnet. Inför ordet "herr" ställer jag mig lite frågande men vem vet hur man uppfattas. Lite manhaftig kanske. 

Trots detta märkliga meddelande känner jag mig någorlunda levande och nästan redo att möta morgondagen.

Trevlig ny vecka!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Helt snurrigt!Vad ska vi få se innan vi lämnar in.

Anders sa...

Söndagsnöjet: Är det sandat på isen?

Gunnel sa...

Yvonne: Fattar inte vad det är för vits med att hålla på med dåligt översatta mail till oss alla. Men det är väl alltid någon som går på det och svarar.

Anders: Förstår inte alls vad du menar. Inget grus i maskineriet.

Betr. hockey som du nog så finkänsligt syftar på så är jag döless. Tjafs, barnsligheter från omogna adrenalinstinna tuffingar, pungsparkar, handväskor, slagsmål Wikegård, hjärnskakningar, krig, domardjävlar, macho, macho, macho och fjunskägg. Tacka vet jag dambasket!

Annica sa...

Hur kan dessa knäppgökar med sina idiotiska mail ha NÅGON som helst framgång i bluffbranschen? Hur kan NÅGON enda luras av skräpet? Ofattbart!!! Men NÅGON går på det, annars skulle idioterna lägga av.
By the way, poor Mr. Gunnel!

Gunnel sa...

Annica: Ja, det är synd om stackars Mr. Gunnel. Skulle vara intressant att få veta lite mer om olyckan. Om det var Mr. Gunnels eget fel eller om han/hon var ett offer för omständigheterna.