onsdag 11 mars 2015

Det blev inga fynd men det blev kvartsfinal


Äntligen kom jag iväg till bokrean. Den som tidigare år fick mig att rusa iväg första dagen och komma hem med tio böcker. Nu blev det en ljudbok och en bilderbok som handlar om tråkiga vykort.

Så kunde vykort se ut.

Som barn och ung läste jag allt som kom i min väg. Men numera är bokläsning ganska jobbigt för mina ögon. Min skelögdhet tillsammans med ett seende öga och ett med bara ledsyn gör att texten blir blurrig vid längre läsning. " Blurrigheten gå int´att förklara för dem som int´begrip."Luleå hockey klarade krisen och möter Frölunda i morgon. Hur det går beror på den här mannen och hans gelikar. Det är alltid deras fel när ens eget favoritlag förlorar har jag lärt mig.

Ikväll går jag på Energiarenan och tittar på Northlands flickor som möter Udominate från Umeå. Det ska bli kul, särskilt om Northland vinner.

Trevlig vecka!

3 kommentarer:

Jag sa...

Northland förlorade tyvärr,

Annica sa...

Bokrean har jag inte kollat in än. Annat var det förr, som sagt. Men jag har i alla fall ringat in några intressanta böcker i reakatalogen. De är antagligen slutsålda när jag äntligen kommer mig iväg till staden. :/
Och jag som trodde ni gick på basket för att skrika er hesa och föra Northland till seger.

Gunnel sa...

Annica: Det är ett himla liv på basketarenan. Det tutar och blåser och skriks. Dock inte av mig som mest förundrad tittar på.