måndag 3 november 2014

Äntligen november!


Helgen kom och gick och vi fick besök av en liten söt flicka som ville ha godis. Hon hade sin pappa med sig och när det går så lugnt till kan även jag acceptera Halloween.

Vi hade även besök av sonen Lasse med sambon Ann-Louise som lätt löste våra akuta problem. Det är bra att ha kunniga närstående.Igår köpte vi en blodtrycksmätare. Gammalt folk ska hålla koll på trycket. Det visade sig att vi båda hade något förhöjda värden, inte så att det kräver medicin men kanske en livsstilsförändring enligt råden från apoteket. Så från och med idag har vi glömt att det finns hiss i vårat hus.

Och i den gråaste av månader ska jag plocka fram mina färggladaste bilder.

Kvällsbild

Samma motiv som ovan men i dagsljus.

Något för den som har tid över.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Annica sa...

Även ungt folk - som jag, t.ex. ;) - bör hålla koll på trycket. Och som tur är så behöver jag inte låtsas att mitt hus saknar hiss... Medan mina armar töjs ut och blir allt längre för varje trappsteg jag tar så försöker jag istället låtsas att det är min butler som kånkar upp matkassarna de tre hisslösa trapporna. Det gäller att koppla bort verkligheten så gott det går.
Snygga bilder, speciellt det "by night".

Gunnel sa...

Klokt att koppla bort den grymma verklighet som det är att bo högst upp i ett hus utan hiss. Butler kanske vore ett yrke att tänka på i dagens Sverige där vi behöver arbetstillfällen. Fortfarande kan vi få Rut-avdrag, tror jag.