söndag 14 september 2014

Söndagsblandning


Här är en bild på det staket som fällde mig i torsdags. Jag gick i andra tankar, snubblade och föll handlöst på staketets utfällda ben. Men jag har självläkt och nu finns bara ett ömmande knä och några blåmärken kvar.Dessa vackra klänningar kommer från "Iderum" på Hertsön. De är sydda enbart av återvinningstyg. De visades på Kulturens Hus under lördagen då hela stan firade Kulturnatten.


Idag är det söndag och inte vilken söndag som helst. Det är idag vi i god demokratisk ordning bestämmer vem eller vilka som ska leda landet. Det blir en spännande kväll och det enda vi kan vara säkra på är att vår blivande statsminister precis som vanligt kommer att vara en medelålders man.

Trevlig ny vecka utan debatter.

4 kommentarer:

Annica sa...

Usch, vilket elakt staket! Lägga krokben på folk är fult gjort. Tur att du ändå klarade dig "något-så-när". Det hade ju kunnat sluta riktigt illa.

Vilka kreationer! Där ser man att återvinning är bra!

Ja, nu är det bara att vänta på valresultatet. Förutom att vi ännu en gång får en medelålders manlig statsminister så kan vi också vara säkra på att i kväll gör halva befolkningen tummen upp och den andra halvan tummen ner. Som vanligt efter val.

Gunnel sa...

Annica: Just nu verkar det vara lite tummen ner för Reinfeldt. Gudrun kommer in om det här står sig men det vet man ännu inte, Kvällen kommer att bli lång.

Javisst var det ett elakt staket. Skada en oskyldig människa som bara är ute på en promenad.

Anders sa...

Du jer kanski nalta klomrut?

Gunnel sa...

Anders: Jåå, hä ha dö no sant i.