söndag 3 november 2013

Jag saknar min mobil


Söndag är veckans tråkigaste dag enligt en enkät som jag hittade på nätet. En ganska stor del av de tillfrågade tyckte att just vilodagen var den tristaste av dagar.

Själv har jag svårt att hålla reda på om det är söndag eller tisdag eller någon annan dag. Alla är relativt likadana och går alldeles för fort och ingen är tråkig.


Men det är tråkigt att jag förlorat min mobil. Min kära gamla röda med lock som jag haft i så många år är försvunnen. Borta i det svarta hål där så mycket gått förlorat. Jag använde den sällan och vet därför inte exakt när den försvann ur mitt liv och ur min väska. Jag har letat överallt härhemma och bara hittat damm. Mobilen var snygg och av den utmärkta sort som man ringer eller tar emot samtal med. 

Det kostar att vara slarvig!

Trevlig ny vecka!

5 kommentarer:

Annica sa...

Ingen veckodag är tråkig! Varje dag blir vad man gör den till.
---
Dessa svarta hål som glufsar i sig både det ena och det andra. Du är inte slarvig - skyll på de hungriga svarthålen. Det gör jag! Men, hittills, har mina bara svalt billigare saker. Som tur är. Men det kan ändras vilken dag som helst.

Lennart sa...

På Storheden finns det flera affärer som tillhandahåller sådana mobiler nästan gratis.
För oss västerbottningar var söndagen perfekt. Seger i ännu en hockeyliga.
Glöm inte att meddela ditt nya mobilnummer om det nu blir ett sådant.
Jag ha en svår måndag eftersom jag ska till tandl. 15.20. 3 hål i kindtänder och jag har kvalificerad tandläkarskräck.

Gunnel sa...

Annica: Dekorationsstenar som jag köpte för ett tag sedan och lade på ett säkert ställe har också hamnat i det svarta hålet. Det spelar inte lika stor roll som mobilen dock.

Undrar om det kan vara oknytt eller något annat fenomen som stjäl ens saker eller flyttar på dem.

Lennart: Vi har varit och tittat, dvs Nisse har tittat efter något nyare och bättre. Jag avvaktar och hoppas att jag hittar min gamla mobil.

Västerbottniska grabbarna var och är duktiga. Jag minns en broder som fick åka till läkare och sys när småkillarna vann någon gång på 60-talet.

Usch för tandläkare men jag har värre skräck för räkningen.

Helena Högberg sa...

För mig är söndagar en ganska jäktig dag, mycket ska fixas innan jag öppnar mitt loppis, sedan ska en massa fixas när jag har stängt. För mig är måndagarna lugnare :) Min mobil försvinner ofta, otaliga gånger har jag fått ringa mobilen från hemtelefonen, då hör man svagt hur det ringer i någon väska eller jackficka :)Hör jag inget har jag glömt den hos någon (har jag tur så svarar de :))

Gunnel sa...

Helena: När man jobbar har man en helt annan koll på veckodagarna.

Du har haft tur som alltid fått tillbaka din mobil. Min borde vara hemma, har så svårt att tänka mig att jag förlorat den någon annanstans eftersom jag så sällan använder den. Jag kan tänka mig att jag slentrianmässigt och okoncentrerat lagt den på en ovanlig plats. Har inte köpt en ny än.