söndag 10 november 2013

Alla pappors söndag

Pappa och jag

Idag är det alla goda pappors dag. På bilden ovan sitter min pappa i gröngräset och jag står bredvid. Det är en varm dag, pappa har tagit av sig kavajen fast det är söndag.


Pappa var politiskt intresserad. Den här bilden är från 40-talet när pappa var ledamot i Kristidsnämnden och delade ut ransoneringskort till hushållen. Det var en söndag och då bar han naturligtvis kostym, slips och hatt även på en sparktur till grannarna.

Den obligatoriska 50-årsbilden


På nätet finns många presentförslag till far. Det här är till pappan som har allt. Säg mig den far som inte vill ha en vässare som formar moroten precis som han vill ha den..

Ha en bra dag alla älskade pappor!

4 kommentarer:

Anders sa...

Vet du var sommar- respektive vinterbilden är tagen? Gissar att vinterbilden är tagen vid Almbergs. (Även om jag också gissar att någon tvärsäker vet bättre).

Gunnel sa...

Anders: Vinterbilden är precis som du säger tagen vid Almbergs. Sommarbilden kan vara tagen i Rentjärn, men även tvärsäker är osäker i det här fallet.

Annica sa...

Alla rara, goda pappor ska firas idag. Även de som inte finns med oss längre. De betydde mycket så länge de levde. Och gör det fortfarande.

Gunnel sa...

Annica: Javisst, är det värda en alldeles särskild dag. Presenter är dock helt onödiga.