söndag 23 september 2012

Något "flummigt"

Hermelinsparken i september

Höstfärger

Höstblomma

I en veckotidning berättar den kända personen att hon från och med nu ska " förverkliga sig själv."

Jag börjar fundera och det ska jag inte göra. Nattsömnen störs. Att förverkliga sina drömmar är helt begripligt, men att "förverkliga sig själv." Vad är det?

Så nu lämnar jag bloggandet för en vecka och försöker komma underfund med hur jag bäst kan "förverkliga mig själv" och kanske "fånga dagen", "hitta min inre kompass", "vara här och nu" och leva i "mindfulness." Jag återkommer så småningom med resultatet.

Trevlig vecka!

9 kommentarer:

Annica sa...

Trevlig vecka själv! Väntar med spänning att få höra om du lyckades "förverkliga dig själv". I så fall vill jag gärna få en lektion i hur man gör. Och jag undrar: Kan man göra det hemmavid?

Gunnel sa...

Annica: Vet inte riktigt själv hur det går till att förverkliga sig själv men man kan säkert göra det precis varsomhelst. Vi får väl byta erfarenheter så småningom.

Gunnel sa...

Annica: Så mycket själv det blev i min första mening. Men ordet "själv" har numera flera betydelser. Minns du dikten av skådespelerskan R. L.

Jag vill vara själv
vid livets älv.

Anders sa...

Trevlig vecka själv! Och det trevligaste hittills denna vecka var att Malmö åkte upp till Norrbotten och fick stryk av länets bästa lag - Asplöven!

Lennart sa...

Om det varit facebook skulle jag ha gillat Anders kommentar !

Gunnel sa...

Anders och Lennart: Vissa län har i alla fall bra hockeylag.

Peter sa...

Om detta vore Facebook hade jag gillat Gunnels kommentar!!!

Tävlingsmänniskan sa...

N 8 F 1 och 6
G 7 F 1,2 och 8

Stassara sa...

N 9 F 7
A 8 F 1 och 7

Moneybrother??