fredag 15 juni 2012

Det stod i tidningen

Häggen blommar

Konungen är smädad. 1-kronor med devisen "Vår horkarl till kung" har upptäckts i riket. Är det snällt? Nej, men dessvärre sant.


Sametingets ordförande har modigt gått ut och berättat att han tycker om att använda nagellack och damstrumpor. Tufft av en man i hans ställning att våga stå för sin läggning. Han har givetvis rätt att lacka sina naglar hur mycket han vill och ingen, absolut ingen ska bestämma hur andra ska vara eller klä sig. Själv har jag utan att rodna köpt mina nyaste jeans på Dressman.


Svenska landslaget i herrfotboll har speciella straff för den som är sämst på träning. Den som förlorar får dra ner brallan och övriga spelare får pricka rumpan med bollen. Om det är bra träning eller inte får vi snart reda på, eftersom Sverige spelar just nu och resultatet ännu inte klart.

Heja Sverige!

10 kommentarer:

Annica sa...

Och här i stan anordnas Pridefestival för första gången. I Stadsparken visas matchen Sverige - England på en jätteskärm. Visst hade du läst att den skulle vara hela 29 kvm stor? Om just den storleken har betydelse vet jag inte, men OM... så borde Sverige vinna.
Själv är jag - som vanligt - totalt ovetande om både det ena och det andra. För tredje kvällen i rad har jag inte ens haft på TVn. Livet går vidare ändå.

Gunnel sa...

Annica: Bara, bara fotboll på TV, därför blir det långa pass framför datorn.

Eller också får man gå ut i naturen och titta på den vackra sol som lyser över oss ikväll.

Helena Högberg sa...

Ja, kanske man skulle prova Dressman! Jag var till stan i veckan för att köpa nya byxor. Efter att ha provat minst 25 par åkte jag hem,utan nya byxor och med sur min. Jag hatar att köpa byxor!

Gunnel sa...

Helena: Jag känner igen mig i det du skriver. Jag var så urbota less på att prova jeans som var snäva på ett ställe och vida på ett annat och aldrig passade och fick då rådet av en annan person att prova Dressman. Första paret passade för på Dressman snålar man inte med tyg.

MK sa...

Svenska landslaget behöver tydligen träna på ett nytt sätt. Det var en förlust som sved. Vem ska man nu hålla på?

Anders sa...

Fotboll: När män träffas måste man tydligen alltid hitta på något heldumt som på något sätt mobbar någon av deltagarna. Tycker alla spelarna att detta är roligt? Deltar alla?

Apropå knugen: Förr hade kungarna roligare namn. Ta t ex Harald Hårdråde, Erik den halte och läspe, Johan utan land m fl. Vår nuvarande skulle väl heta Karl den dumme och kå...

Gunnel sa...

MK Danmark kanske. Åtminstone till i morgon.

Anders: Man förundras över alla dumma påhitt som ska göra träningarna "roligare."
´
Magnus Ladulås och Erik Segersäll säger också något om kungarna. Betr dagens konung, måste vi nog vara snällare och byta ut "den dumme" mot "den glade." Resten kan få stå kvar.

Gunnel sa...

Förresten vore det inte så dumt om vi alla hade namn efter vår personlighet. Vi har i vår släkttavla "etterfinska", ett namn som hon nog fått av någon anledning.

Lennart sa...

Släpp fotbollen och googla på amerikabrevet luleå. Låten himlen öppnade sig i norrbottensradion är det svängigaste jag hört på länge.
Lyssna och kommentera!

Gunnel sa...

Bra att du hyllade "Himlen öppnade sig." Sonens sambo är kusin med sångerskan Heidi F