onsdag 6 juli 2011

Bloggrepris


Den tänkande delen av min hjärna säger  mig att ta det lugnt med bloggandet denna månad, det är ju sommar och just nu har jag inget nytt att tillföra bloggen. Att  Håkan Hellström sjunger som en kratta och att Bodström borde vara sossarnas kandidat till statsministerposten har jag skrivit ett antal gånger och om hockey finns intet att säga den här årstiden.


Men det finns faktiskt något som min hjärna inte lyckats klura ut.

Någon mig närstående vill att jag ska gå på hans högra sida, när vi är ute tillsamman och påpekar ofta att jag går på fel sida om honom.

Då kommer min undran? När två personer går sida vid sida, varför är det då bara den ena personen som går på fel sida?

5 kommentarer:

Anders sa...

Jag skulle kunna tänka mig att han hör bättre (eller hemska tanke, sämre) på höger öra. Möjligen kan det också vara så att han uppskattar din vänstra profil högre.

Annica sa...

Aha, det är därför jag ofta får säga: "Vad sa du?" Förvirringen måste vara total - jag vill ju att du ska gå på min VÄNSTRA sida. (Sedan mitt högra öra plötsligt tyckte det hört nog och sade upp sig.)

Gunnel sa...

Anders: Nisse påstår att han har mig på sin högra sida beroende på att jag är mera högervriden. Det tror jag själv inte på och jag har fortfarande inte fått klart för mig varför just min sida är fel.

Annica: Ja där ser du, jag är tämligen förvirrad och alltid tydligen på fel sida vem jag än är i sallskap med.

Annica sa...

Om det har med politisk åskådning att göra... hur ska man då gå om man håller på Centern?

Gunnel sa...

Ensam!