söndag 26 maj 2019

Dagens bilder


Visar bilder som är tagna idag på morgonen. En vacker dag när vi firar våra mödrar och att det är 100 år sedan vi fick en rösträttsreform som inkluderade kvinnlig rösträtt. Rätten att rösta använder vi just nu för att bestämma hur Europa ska styras.


Det är 100 år sedan Adolf Hitler blev medlem i tyska nationalsocialisterna och samma år 1919 bildade Mussolini fascistpartiet. Det nämner jag bara, det ska inte firas.


Ikväll är vi alla finnar och hoppas att de finska pojkarna knäcker Kanadas superproffs.


Jag skrev en kommentar på facebook om att offentliga personer borde slopa starka drycker för att slippa göra dumheter i fyllan och villan. Fick ett kärnfullt svar av en okänd dam som skrev: "Du är en torr käring." Så nu vet jag!

Ha det gott!

6 kommentarer:

Anders sa...

Jag brukar hjälpa P L ibland och kommentera SD-svansens värsta skriverier, inlägg som ibland besvaras. Tyvärr är svaren inte alltid av någon högre språklig art, skriv- stav- och kommateringsreglerna är ofta något för komplicerade för de hjältarna. Jag brukar inte gå i svaromål utan fastmer antyda att en SFI-kurs kanske inte vore så dumt för dem. Lite småtaskigt, men kan man inte skriva svenska så kan man kanske inte påstå att man är särskilt svensk.

Gunnel sa...

Anders: Den kommentaren jag fick av den gamla kvinnan var i gruppen "Pensionärsvänner" och jag inbillar mig att en del av de som kommenterar där inte riktigt har huvudet på skaft längre. Det svajar betänkligt.


Kämpa på med dina kommentarers Anders. P L behöver den hjälp han kan få mot alla fula fiskar som finns ute på nätet.


Anders sa...

Men varför är en sån ungdomlig tjej som du medlem i gruppen "Pensionärsvänner"?

Gunnel sa...

Anders: Hade nästan tänkt påverka dig att gå med i gruppen, men det är visst en lång kö för att få komma med.

Anders sa...

"Det skulle aldrig falla mig in att gå med i en grupp som vill ha mig som medlem". Fritt efter G Marx.

Gunnel sa...

I gruppen "Pensionärsvänner" har vi en hård och tuff admin. Det behövs.