söndag 8 april 2018

Min lördagVi firar våra hjältinnor, Luleå Hockeys damlag som tog guld i SDHL.


Jag träffade en gammal arbetskamrat. Vi höll knappt på att känna igen varandra. Hon hade blivit snyggare, det hade inte jag.


Till middag satte jag gaffeln i en halv plommontomat. Det var dumt. Den innehöll mycket. Mannen som satt vid min sida, fick slänga sin rena tröja i tvätten, den beigefärgade rumsgardinen fick många röda prickar och trots intensivt jobb med att rengöra den, kan jag idag se bleka rosa prickar på det "beiga."


Lördagens favoritbild hittade jag i en nättidning. En president med ett tunt flygande problemhår som inte någon frisör fått sätta saxen i. Likt bibliske Simson anser denne man att styrkan ligger i det långa håret och att hans tid som president ska göra USA mäktigt igen.

Så spännande var min lördag. Hur var din?

Hej!

4 kommentarer:

Anders sa...

Min frus gullgosse fyllde år och överöstes med guld, rökelse och något myrra. Fick t ex Jan G:s "1968" som jag ser fram emot att få läsa. En viss förvirring tycks ha uppstått på bokhandeln när hon frågade efter "1948" men så småningom hamnade de rätt bland årtalen. Kvällen avslutades med en mysstund på tigerfällen framför öppenspisen. Eller nåt åt det hållet.

Gunnel sa...

Anders: Vilken trevlig lördag gullgossen fick. Tigerfäll och mysstund. Det låter som en perfekt dag. Men å andra sidan var det ju din födelsedag och då ska man ju behandlas väl. Intressant att få höra vad du tycker om Jan G. Han är tafflig när han skriver om kärlek men politik kanske är mer i hans stil.

Anders sa...

Apropå sista bilden såg jag i DN att de skulle göra en film om Trump och hans fru. Den ska heta "Lady och Kalufsen".

Gunnel sa...

Anders: Äntligen en film som man gärna vill se.