lördag 27 januari 2018

Vackert formad


"I spegeln har man alltid utseendet emot sig."
(Okänd)

"Coolsculpting", den fantastiska metoden som hjälper oss att slippa gäddhäng, dubbelhaka och kärlekshandtag har nu kommit till vår stad Perfektion ska det vara och stan är full av dubbelhakor som förfular.


Metoden bygger på att man fryser ner fettceller på de ställen som önskas och som ett under försvinner cellerna för att aldrig komma åter. "Man ser bättre ut från alla håll", säger en entusiastisk kvinna i en annons på nätet.


Men när man fryser ner och dödar en fettcell tar andra celler över och placerar det oönskade fläsket  på andra och mer hemliga ställen som kan vara farligare för vår hälsa. Så säger en läkare som vill varna för att det inte finns några som helst långtgående studier i frysmetoden.


Men den som vill bli snygg är aldrig rädd. Den eviga jakten på perfektion kan få kosta både pengar och hälsa.

"Kom ihåg att skönhet kommer inifrån....inifrån tuber flaskor och burkar."
(Okänd)

Trevlig helg till alla som vågar vara ofullkomliga, vi behövs som motvikt. Hur ska man annars kunna se att någon annan är perfekt.

4 kommentarer:

Annica sa...

Vi får ju varje dag bevis på att världen i stort är galen men man undrar om inte den så kallade skönhetsvärlden är galnast. Den hittar på de mest bisarra sätt att förstöra och lura människor. Tack och lov att man är gammal och alldeles operfekt.

Gunnel sa...

Det är konstigt att kvinnor som annars är så smarta, genast tror på annonser som lovar underverk med kropp och ansikte.

Skönt att vara gammal och kunna njuta av att vara alldeles underbart operfekt.

Anders sa...

På ett fint sätt har du speglat mänsklighetens värsta uppfinning - spegeln.

Gunnel sa...

Anders: Tänk vilka industrier och arbetstillfällen som skapats tack vare eller på grund av vår fåfänga. Det verkar aldrig ta slut,

Snart kommer du att få en sammanställning av våra medaljgissningar. Du är mest positiv.