onsdag 22 mars 2017

Heja bloggen

Spegling

Det här blir blogginlägg nummer 1000. Hösten 2009 startade jag min blogg och på den tiden blev det ett inlägg nästan varje dag. Skrivklådan har minskat med åren, men bloggen får leva vidare och följa mig på min stapplande väg genom livet.


Ett fång vackra blommor ger jag till dansbandsmusiken. En av de största inom den genren, Sven-Erik Magnusson, har idag lämnat jordelivet. En sångare med en särpräglad röst i ett dansband som funnits i 60 år och som haft enormt många hits.

All musik som berör och gör en glad, lycklig, sentimental eller sorgsen är bra musik, vare sig det är Sven-Ingvars, Beatles, Mozart, Bela Bartok eller någon annan gigant.

Så min tusende blogg blir en hyllning till dansbandsmusiken. Må den länge leva och ge dansglädje och motion till alla de som älskar den.


Än så är det vinter

Ha det!

3 kommentarer:

Annica sa...

Grattis till 1000 trevliga blogginlägg! Det är många timmars arbete, det. Jag hoppas skrivandet fortsätter även om skrivklådan minskat med åren.
(Själv har jag - på Snaquesaligt - några inlägg kvar till tusen men om jag även räknar med inläggen på Pyssel och Pinaler så har jag passerat tusenstrecket ... 853 + 171 = 1024. Tänka sig!)
Sven-Erik Magnusson borde fått sjunga och spela i flera år till. Människor som kan glädja andra ska leva till minst 100. Men sjukdomar (speciellt vissa) visar ingen barmhärtighet.

Anders sa...

Grattis till 1000 som sagt! Jag har verkligen tyckt att det har varit trevligt att kunna "blogghuggas" med dig då och då. Hoppas att du fortsätter att skriva..

Gunnel sa...

Annica: Då har du åstadkommit fler bloggar än vad jag har och dessutom på kortare tid. Jag är imponerad. Att skrivklådan har falnat med åren beror väl på att man själv håller på att falna. Det är inte samma glöd i bloggerskan som det en gång var.

Anders: Jag uppskattar verkligen mina "blogghuggare." Någon har sagt att det bästa med min blogg är de roliga kommentarerna.