torsdag 30 juni 2016

I solnedgångarnas värld


Den som är med i facebookgruppen "Du vet att du är från Luleå"..., vet att vackra utsikter och solnedgångar är populära. Så blir det även i min blogg den här allra sista dagen i juni.


År 2016 kan gå till historien som det knasigaste bland knasiga år. Island slår England i fotboll. England vill inte längre vara med i EU och en blond knasboll. en populist och rasist kan bli världens mäktigaste man.


För ett ögonblick glömmer vi solnedgångarna och gläds åt att man i Luleå och endast i Luleå kan få 3 ICA-handlare till det facila priser av 99 kronor.


Solnedgångar i all ära, de är vackra att se på men vad världen behöver just nu är en rejäl soluppgång.

Hej!

3 kommentarer:

Gunnel sa...

Tar tillbaka det där med att Trump skulle vara rasist. Sånt är så lätt att slänga ur sig i dessa dagar. Han har varit gift med en tjeckiska och hustrun i tredje äktenskapet är slovenska. Han är en man med intresse för andra kulturer tydligen.

Annica sa...

Fler vackra solnedgångar åt folket! Vi behöver dem alla i denna knasiga värld.
Men en pajas och knasboll är han i alla fall, Trump. Må han inte få fira sin Trump-triumf.
Undrar om den fjärde ICA-handlaren blir en bonus. Man köper tre (fritt val) för 99 SEK och så slänger de in den fjärde på köpet.

Gunnel sa...

Annica: Jag inbillar mig att man får välja tre av de fyra som finns på bild. Synd om den som blir bortvald men det är smällar man får ta när man ställer upp. I dagens annons lockade man med 10 kronor/kilot per ICA-handlare, vilket ju blir betydligt dyrare, om nu inte priset gällde melonen som låg i närheten av gubbsen.