tisdag 23 februari 2016

Liberal gallimatias


Världen är full av galningar. En del av dem finns i Liberala Ungdomsförbundet som tycker att moraliska principer inte ska stå i vägen för människors annorlunda behov. Förbundet har på allvar tagit strid för udda böjelser, så udda att man knappt hört talas om dem. Låt oss alla älska varandra, bror med syster, levande med död. Testamentera din döda kropp och gör någon glad!

Tjo-ho!

7 kommentarer:

Anders sa...

Jag tycker att de unga liberalerna borde visa lite hänsyn till oss äldre, som nu måste ändra våra testamenten för att de ska få ha lite tjosan när vi kilat vidare.

Annica sa...

Tydligen dags att göra ett tillägg både i donationspapper och testamente ...
Hela Liberala Ungdomsförbundet har nu kvalificerat sig som toppmedlemmar i den obskyra - och överfulla - föreningen VIRUS (Vi äR Underliga Sällar).

Gunnel sa...

Anders: Hur någon kan önska sig lite "tjosan" med ett lik går över min fattningsförmåga. Å andra sidan fattar jag inte så mycket numera.

Annica: Inte enbart Liberalerna har problem, nu har även några tjejer i ett moderat studentförbund gillat dumheterna. Vad ska nästa ungdomsförbund hitta på för att märkas?

Anders sa...

Kanske di där unge liberalpöjkera har svårt att få till med nån som fortfarande har puls?

Gunnel sa...

Anders: Det verkar vara tjejer som är talespersoner för nekrofili och incest.

Anders sa...

Jaha, du menar att liberaltjejerna vill att liberalpojkarna ska ha lite alternativ när dom får nobben av liberaltjejerna, så dom själva får vara i fred? Så liberalt! Du är verkligen en klippa när det gäller att förklara politiska sammanhang! Tack!

Gunnel sa...

Det var så lite så. Int´för att ja begrip va ja ha förklarä. :)