måndag 17 augusti 2015

Fly mig en alvedon


Förra veckan åkte vi till Vendelsö för att ta hand om våra barnbarn när deras föräldrar börjat jobba. Nu blev det tvärtom, de små fick ta hand om oss när ålderdom, höftproblem och snuva slog till på samma gång.

Medan vi ännu var fullt friska åkte vi till Globen och gjorde en tur i glasbollen som går utanpå själva byggnaden. Bilderna är från det tillfället:

Här ser man glasbollen på Globens tak.

Sällskap i hissen fick vi av barnbarnet Amanda

Titta till vänster. Kan det vara Guds finger och vad pekar det på?

Barnvaktandet innebar besök på Starbucks. Där blandar man festliga drinkar som är väldigt populära och hemmavid på tomten letade vi efter läskiga mördarsniglar. Vi fann ett antal men fotade ingen.


Solen sken och himlen var mestadels blå. Vad mer kan man önska sig då? Jo, att slippa hostan från Helvetet och att man inte smittat ner omgivningen.


Ha det gott!

2 kommentarer:

Annica sa...

Hosta, usch!!! Det är bland det värsta som finns. Själv har jag faktiskt lyckats hosta av ett revben en gång. Hoppas detta inte ska drabba dig. Önskar dig god och snar bättring!

Gunnel sa...

Än håller revbenen och den goda bättringen är nog på gång. Det känns inte rätt att sitta inne och hosta den här sommarens allra finaste dagar.