måndag 13 juli 2015

Bilder från festivalen


Torsdagskväll uppträdde Jill Johnson. Det var 13 plusgrader, frisk vind och strilande regn. Allt man såg var paraplyer i olika färger, burna av veklingar som inte klarade lite regn på skulten.


Hamnfestivalen är en jättesuccé. Gratis underhållning för alla tänkbara musiksmaker, Trazan och Banarne är idoler för barnbarn och farmor. Gamle farfar blev underhållen på Allstar där Luleå Hockey stod som arrangör.


Jag köpte en lott av Damhockeytjejerna och hade turen att vinna ett par granna hockeyshorts. Bilden av bloggerskan bärande shortsen vägrade blogspot att ta emot av någon anledning, så vinsten visas istället på barnbarnet som stolt fick överta plagget.På en hamnfestival måste man visa bilder av vatten. Så här fint skimrade vågorna när vi gick hem på fredagskvällen. Alla bilder är klickbara och kan visas i större format.

Ha det!

2 kommentarer:

Annica sa...

Vi kommer nog att minnas sommaren 2015 som paraplyernas och yllebyxornas sommar.
Jag ifrågasätter om det var Blogspot som vägrade bilden - jag tror det var bloggerskan själv.
De vackra vattenbilderna får mig att tänka på Zorns fantastiska målningar av vågor. Han hade kunnat ha just dina foton som förebilder.

Gunnel sa...

Annica: Zorn fotograferade mycket. Tror att det pågår en utställning i Stockhom med hans fotografier. Troligen mest nakna damer men kanske även foton av vattenytor. Fast på den tiden var väl bilderna svart-vita.

Bloggerskan själv måste vara ärlig och erkänna att hon aldrig provade plagget men blogspot skulle nog aldrig publicerat bilden av hänsyn till känsliga personer. Och sådana finns det gott om.