måndag 20 maj 2013

Årets pingst


Det är små marginaler brukar idrottsexperterna säga, men när marginalerna är på rätt sida kan man bli världsmästare i hockey. Det gick Sveriges väg, tack vare bröderna Sedin och några till som fixade segern åt oss.  Men lite hjälp hade de av Loa Falkman.


Pensionen fyller 100 år idag. Det är något jag är glad och tacksam för, speciellt som den gett mig 5.389.017:e plats på inkomstlistan över Sveriges drygt 8 miljoner inkomsttagare. Sådan information kan man numera få på nätet, ingenting är hemligt längre.Idag borde vi ha firat Annandag Pingst, men nu är det en alldeles vanlig måndag.

Hej!

4 kommentarer:

Annica sa...

Undrar om inte guldet till STOR DEL är Loa Falkmans förtjänst. ;-) Hans kraftfulla stämma i vår nationalsång gav absolut Tre Kronor extra flyt i fossingarna.

Men... i slutet när allt ljus var på Sveriges lag så tyckte jag lite synd om Schweiz-spelarna. De har imponerat storligen och borde fått en liten del av uppmärksamheten. De vann ju faktiskt silver.

Gunnel sa...

Annica: Schweizarna fick nog uppmärksamhet därhemma i Schweiz, kan man hoppas.

Under en match var Loa utbytt mot en sopran. Det lät inte bra och jag tror att laget förlorade.

Anders sa...

Var hittade du den där inkomstlistan? Räknar inte heller med någon framskjutande placering direkt.

Gunnel sa...

Anders: Ratsit. Sök på ditt namn där du kan se hur många dagar du fyller. På den sidan står "Läs mer" och där kan man se sin egen inkomstplacering både i kommunen. länet och riket.