onsdag 11 april 2012

Nöjen i livet


Det senaste året har vi varit ute på lustigheter mer än tidigare, delvis beroende på att det är närmare genom flytten till stan och delvis för att det är så himla kul att bara låta sig underhållas.

Igår såg vi Deutgens kanske allra sista show på teatern. Peter Settman, Angelica Alm (blond pianist från "Så ska det låta") och Gunhild Carling var gäster. Dessa  Deutgenkvällar har varit supertrevliga med musikalisk underhållning och mycket humor. Folkligt, festligt och fullsatt.


Och inte nog med det! Ikväll ska vi göra något som vi aldrig gjort förut. Vi ska gå på basket! Tjejerna i Northland basket spelar final mot Telge och sonen och hans sambo är så engagerade att vi måste på plats få uppleva vad de brinner för.

Och vem vet! Även vi kan börja brinna och då blir det jobbigast för mannen min som redan står i brand för en annan idrott.

Godafton!

4 kommentarer:

Annica sa...

Det har blivit ett väldigt rantande för er sedan ni blev centrumboende. Ni är ju nästan upptagna varenda dag/kväll.
Teater- och/eller musikkvällar förstår jag, men sport? Förlåt alla basket-fans, men jag föredrar TV-soffan – eller nå´t annat.

Gunnel sa...

Det var en fruktansvärt spännande match. Oavgjort vid full tid och till slut förlust med en poäng. Jag trodde inte själv att det skulle vara så kul att titta på.
Jag är lite frälst.

Annica sa...

??????????? Snart har vi ingenting gemensamt...

Gunnel sa...

Icke gruva dig! Jag är fortfarande intresserad av samtal om döden. kroppen, karlarna, andras bloggar, släkten, usla teveprogram, vad som står i dagstidningen med mera. Det räcker ganska bra, tycker jag.