lördag 21 december 2019

Kalas och God Jul!

Levi 1 år

Idag har vi firat vårt första barnbarnsbarn, lille Levi Björn Frank som igår fyllde 1 år. Han är en god och glad kille som dagen till ära fick en alldeles egen tårta som han verkligen uppskattade. Han fick många presenter och med på kalaset var förutom föräldrarna förstås, farfar och farmor, morfar och bonusmormor, gammelmormor, gammelfarfar och gammelfarmor. Det är jag som är gammelfarmor och som tycker att det är så härligt att se hur snabbt denne lille knatte växer och gör framsteg.Med dessa fulsnygga tomtar som står i mitt köksfönster önskar jag alla en riktigt

GOD JUL!

6 kommentarer:

Anders sa...

"Han ha tjuvfiskaröga" lär farbror Rikhard ha sagt om mig när jag var i Levis ålder ungefär. Ett positivt yttrande får man anta. "Kleingerögd" sa man också om glada barnaögon på den tiden. Men det är nog inget släktdrag, de flesta lyckligt lottade småbarn verkar ju ha förmågan att göra även andra människor glada.

Gunnel sa...

Anders. Den här lille mannen gör alla andra glada. Hans första ord var mjau, vilket kanske inte är så vanligt men det finns en katt i huset.

Om baby Gunnel lär Rickard sa sagt: "Dem kaall´na Gunnel á na anne lika furt."


Annica sa...

Tänk att lille Levi redan är ett år! Som vi säger varje dag: Tiden rusar. Vad roligt att han har så många släktingar nära sig. Det är fint.
Mjau, mjau! (I dessa dagar betyder det GOD JUL på kattska! Och Leviska!) ;)

Anders sa...

Gunnel: Farbror Rickard (stavade fel förra gången) tyckte nog att du var så söt redan då så att inget namn dög.

Lennart sa...

God Jul alla ungdomar i Luleå,ingen nämnd och ingen glömd. Firar själv jul med små pojkar i konstiga tröjor med reklam för SSAB.

Gunnel sa...

Annica: Levi har många släktingar och han älskar katter. Gillade även tomten, vars röst nog påminde litegrann om morfars.

Anders: Tvivlar lite på den tolkningen. Han tyckte nog bara att det lät konstigt och "modernt."

Lennart: God fortsättning på julen alla ni på Lainejaur. Vad roligt med små pojkar som bär tröjor med reklam för laget i mitt hjärta.