onsdag 3 oktober 2018

Septemberbilder

Dubbelklicka för större bilder

Vackra septemberSnart inflyttning  i det nyaste bostadsområdet.


Den här bilden skiljer sig från övriga septemberbilder. Den visar min äkte mans vänsterben och hur han lite försiktigt anammat modet med trasiga jeans. Brallorna är till åren komna men har aldrig varit så "rätt" som just nu. 

I skrivande stund snöar det i Luleå. Det är åt helsike för tidigt och gör mig lätt deppig. Fortsätter i det dystra tänket och börjar dödstäda.

Hej!

6 kommentarer:

Anders sa...

Snyggt byxben! 1998 när Umut var här och hälsade på hade jag en kepa som jag fått av TV:s "Trafikmagasinet" när jag var med på ett litet hörn. Nu när hon 2018 besökte oss igen var hon imponerad av att jag fortfarande hade samma kepa. Mitt klädkonto är m a o ohyggligt litet.

Gunnel sa...

Anders: Nisse vann en kepa på hockeyn förra veckan. En som han bär med stolthet. Du skulle också kunna göra något för laget i ditt hjärta och spendera lite pengar på en ny keps. I och för sig kanske Trafikmagasinets logga är snyggare men ombyte förnöjer som du vet.

Anders sa...

Gunnel: Jag fick läsa din kommentar två gånger innan jag insåg din ytterst förfinade subtila spetsfundiga (tautologi?) förolämpning - att Trafikmagasinets logga skulle vara snyggare än Skellefteå AIK:s. Där fick du till det!

Gunnel sa...

Anders: Klart att jag får till det. Har ju en god läromästare i släkten.

Annica sa...

Dina höstbilder är mycket vackra. 👍
Med Luleå-hockeys keps och modernt "snitt" på jeansen så är Nisse helt rätt i tiden.

Gunnel sa...

Annica: Stackars Nisse har av sin "icke-rätt-i-tiden-fru" tvingats slänga sina trasiga jeans och köpa ett nytt par. Men kepsen får han behålla.