fredag 2 mars 2018

Sju år i lägenhet med utsikt


Igår firade vi sju år i lägenhet. Vi som egentligen aldrig borde haft hus fick äntligen en lägenhet som till vår glädje hade en härlig utsikt. Hus är till för de händiga, de som vet hur man vårdar sin egendom och längtar efter nästa sommar när de äntligen får måla om sin villa eller byta brädorna på söderväggen.

Här följer naturligtvis bilder från utsikten från vår lägenhet.

Slut!

4 kommentarer:

Annica sa...

Grattis till de sju lägenhetsåren! Hihi, först läste jag "sönderväggen". Och det hade ju faktiskt också stämt. ;)
Och så det här med utsikten ... jag förstår inte alls vad som är så fantastiskt med den. Sade jag fruktansvärt avundsjukt. :D

Gunnel sa...

Annica: Sönderväggen hade passat precis lika bra. Alltid är det något som är söndrigt, ruttet eller skadat på ett hus. Något som husägaren förväntas göra något åt. Tacka vet jag lägenhet, får man på "köpet" en fantastisk utsikt så är det en extra bonus.

Anders sa...

Vi ägde också eget hus - i Lycksele. Men - varför göra saker själv? Eftersom vi har samtliga tänkbara tummar mitt i händerna lejde vi för jobben. Nya vindskivor, trösklar, köksombyggnad m m. Kostar lite, men man slipper den plåster- och läkarvårdskostnad som tillkommer när man närmar sig en hammare, eller målarpensel om vi nu ska gå in på den delen. Stegar är inte heller att leka med.

Gunnel sa...

Men som fattig torpare måste man göra allt med egen hand. Stegar är livsfarliga, det vet vi verkligen, men som lägenhetshyrare har man inte längre sådana problem.