fredag 2 juni 2017

Stekhet kärlek


På bilden ser man symbolen för stekhet kärlek mellan Sveriges Kreditbank och Postbanken. Förhållandet inleddes 1974, men bleknade och rann så småningom helt ut i sanden.

Kramdjuren som tillhör min bror är svåra att artbestämma. Är det flodhästar eller mumintroll?

Ha en trevlig helg! Solen skiner och det är varmt inomhus.

4 kommentarer:

Anders sa...

Att PK-kramarna hamnade på spisen fordrar kanske sin förklaring. Det beror på att det var den enda "rena" yta vi kunde hitta i huset. Vi har hantverkare (2 olika firmor minst) från taknocken och neråt, och inga hantverkare lägger ju som bekant sina plaströr på spisen, det har de läst sig på kursen om frånluftsventilation.

Takläggarna börjar sitt jobb klockan 07.00 med något som låter som en korsning mellan ett kamelrace och ett vulkanutbrott. 09.30 blir det tyst och friden varar till 07.00 nästa morgon då kamelracet/vulkanutbrottet återupptas. Outgrundligt.

Gunnel sa...

Anders: Att de sitter i stekpannan gav ju mig möjlighet att skriva om stekhet kärlek. Bra placering tycker jag.

Eländiga takläggare som förstört din dygnsrytm. Men nu får du sova i lugn och ro för nu är det helg.

Annica sa...

Puss- och kramparet är sött. Tror inte jag sett det förr. Men å andra sidan finns det mycket jag inte sett förr. Och som jag heller aldrig kommer att få se. Snyft.
Och så vill jag bara säga att livet alltid är mycket roligare UTAN hantverkare i huset.

Gunnel sa...

Annica: Puss- och kramfigurerna fanns hos mig ett antal år. Sen försvann de på något konstigt sätt, men det är tur att någon sparar.

Livet är som bäst när hantverkarna gjort färdigt och gått hem.