tisdag 4 oktober 2016

Höstbilder


Den 4 oktober 2009 skrev jag mitt allra första blogginlägg. Under de sju år som gått har jag skrivit och tyckt en massa saker. Både klokt och dumt och allt tänkbart däremellan.  Men tiden har gått och jag känner inte samma gnista i skrivandet som tidigare. Ändå vill jag fortsätta, man kan ju inte ge upp när man snart är uppe i 1000 inlägg. Det är dessutom lyxigt att ha ett eget forum för både gnäll- och glädjeämnen.

Idag blir det höstbilder på bloggen. Dubbelklicka så blir de större och snyggare att se på.

Med bussen till Norge.


En bild av söta barnbarn från 2012.

Lönnen som jag har delad vårdnad om.

Vackra Luleå!

Hermelinsparken 2016

Grattis bloggen!

Hej!

9 kommentarer:

Anders sa...

1970 åkte jag en organiserad dagstur från Kiruna till Narvik med tåg - på den tiden var det ganska krångligt att åka buss den vägen. Vad jag minns särskilt är den lilla gumma som stod pressad mot vänstersidan av kupéväggen för att "väga upp" järnvägsvagnen så den inte skulle välta. Alla andra stod nämligen vid fönstren på högersidan och njöt av utsikten över fjorden. Onekligen omtänksamt av tanten.

Och så minns jag lunchen vi fick - sönderkokt torsk och i det närmaste okokt potatis med nån vit halvkall sås. Ett kulinariskt minne för livet.

Gunnel sa...

Anders: Vad jag känner för den lilla gumman. Tror hon gjorde alldeles rätt och räddade er alla från katastrof. Det har ju hänt att mindre flygplan kraschat pga alla stora och tunga grabbar som suttit för nära varann och felbelastat planet.

Maten hos norska grannen är ingenting jag riktigt kommer ihåg, vilket troligen betyder att den var bra, men inte oförglömlig.

Annica sa...

Grattis Gunnel-bloggen! Nästa månad fyller min sju år. Tiden går fort när man har roligt.
Höstbilder är så vackra! Mer, mer!

Gunnel sa...

Annica: Tack så mycket! Våra bloggar är jämnåriga, framtiden får väl visa vilken blogg som lever längst.

Annica sa...

Eller vilken bloggare som lever längst. Och det blir ju du.

Yvonne sa...

Tänk att det är så länge sedan Gunnel!
Då är min några år äldre.
Jag var ju tvungen att börja om tack vare en bild jag inte fick bort.
Kul att vi fortfarande håller på,om än lite sporadiskt.

Gunnel sa...

Annica: Det måste vi diskutera en vända till. Har det föresvävat dig att du kan ha fel där?

Yvonne: Det var ju du som hjälpte mig från början och då hade du bloggat ganska länge. Från början skrev jag nästan varje dag, den energin finns inte längre.

Helena Högberg sa...

Hejsan Gunnel!Helt plötsligt kommer en ruta för kommentar upp för mig, det som inte har fungerat på jättelänge! Min dator har uppdaterat och ställt om sig själv en del, så det är nog förklaringen :)Grattis till bloggen som har fyllt år och ha en fortsatt trevlig helg!

Gunnel sa...

Helena: Kul att det fungerar igen. Datorer förstår man sig inte alltid på.
Ha det gott du också!