måndag 18 juli 2016

Härlig är jorden


Hamnfestival! Vi gick till stadsparken på trötta ben, satte oss på en bänk och blundade. Lyssnade till en sångerska som sjöng "Härlig är jorden" på samiska och det var suggestivt och himmelskt vackert.


Inte endast jorden utan även himlen var härlig denna kväll. Så eldsprakande vacker att kameror och mobiler riktades mot solnedgången och resultatet kom på bild efter bild på facebook.


Nu är festivalen över och tillsammans med våra gäster har vi helt eller delvis lyssnat till Molly Sandén, Sean Banan, Martin Almgren, Tommy Nilsson, Patric Isaksson med flera, men ingenting var så fulländat vackert som "Härlig är jorden" på samiska i stadsparken en skön kväll i juli.

Må väl!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja,det var roligt att gå omkring på Hamnfestivalen.Sätta sig och titta på folk!Men det blir tröttsamt med alla ljud tillslut.Jag var hemma före åtta alla kvällar.

Gunnel sa...

Yvonne: Håller med dig. Det är roligt att bara strosa runt och titta på folk. Jag var nog hemma rätt tidigt också. Man är för gammal för nattsudd.

Annica sa...

Himmel och "hav" vilka fantastiska bilder!!! Strålande skyar och rutigt vatten. Mina gammelögon njuter!
Ingen Hamnfestival för mig. Men det går bra ändå.

Gunnel sa...

Annica: Fotografen tackar! Jag tycker också mycket om bilden med det rutiga vattnet. Hamnfestivalen bjuder på mycket ljud, förstår att du måste avstå.