fredag 15 januari 2016

Det tafsas och sups


Januari 2016 börjar med skandaler.

Det tafsas på töser. Pojkgäng omringar flickebarn, stjäl deras mobiler och pengar och bär sig helruttet åt. Slynglarna har totalt missat att flickor är värdefulla ting som man handskas varsamt med om man vill bli populär och få framgång hos det motsatta könet.


Det sups på Kommunals fester. Det är slitigt att jobba med förhandlingar och då måste man få slappa emellanåt, njuta av en helg på lyxhotell, med god mat och dyra drinkar utan att behöva öppna den egna plånboken. Synd att inte medlemmarna fattar att det är precis vad en utsliten stackars pamp behöver.Så här såg min äkta man ut när han kom hem från gårdagens hockeymatchen mellan Luleå och Skellefteå. Domarna och spelarna hade skött sig strålande och då blir man så här glad..

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Yvonne sa...

Jag hade gärna sett den matchen.Hurra vad vi är bra!!
Man förstår inte vad höjdarna i Kommunal tänkt med.
Inget sunt förnuft alls!Man blir bara så jäkla AAARRG!

Ha en bra helg Gunnel och hälsa Nisse!

Gunnel sa...

Yvonne: Visst blir man väldigt förvånad att dessa pampar aldrig lär sig. Alla dumheter kommer ju fram till slut och då hängs man ut på löpsedlarna. Trösten för dessa herrar och damer är väl ett bra avgångsvederlag.
Jag hade tippat 2-5 i hockeyn, Skellefteåseger alltså. Jag hade rätt siffror men i fel ordning. Skönt!

Yvonne sa...

Men Gunnel hur kunde du tippa så ???

Annica sa...

Det är fruktansvärt och helt oacceptabelt att unga flickor utsätts för testosteronstinna killars respektlösa och vidriga trakasserier. Man känner förtvivlan.
Efter varje skandal så hoppas och tror man att höjdarna har lärt sig något. Men nej. Hela tiden poppar nya fifflare upp som samvetslöst utnyttjar sin ställning. Och när de blir avslöjade, för det blir de, så behöver de sällan ta ansvar för vad de gjort. Istället vecklas deras stora fallskärmar ut och de landar mjukt och säkert. Nej, skicka hela bunten på arbetsläger till Sibirien!
Snart är det dags att ropa, högt: Stoppa världen, jag vill kliva av!

Gunnel sa...

Yvonne: Därför att jag har en djupt pessimistisk läggning. :)

Annica: Håller med dig. Problemet är ju var man ska kliva av. Det verkar vara likadant överallt och blir man bjuden till gottebordet så tar man för sig. Kommunals höjdare har nog vaknat upp och mår ganska illa så här "dagarna efter."

Annica sa...

Det illamåendet har de gjort sig förtjänt av! Hoppas det sitter i lääänge!