torsdag 14 augusti 2014

En vacker blogg

Molnen speglar sig 

Hotfullt

Skimrande

Sommarens eviga sol


I en av mina allra första bloggar skrev jag om min avundsjuka mot min bror och svägerska som bor vid den vackra sjön Lainejaur och min mans syster som ser Bureälven forsa fram utanför sitt köksfönster. Själv hade jag bara bucklig asfalt med sprickor att titta på. Inte anande jag då att jag bara ett år senare skulle ha en drömutsikt. Det finns ingen avundsjuka hos mig längre, den försvann i flytten.

Här är några av sommarens bilder från min utkikspunkt.

Hej!

7 kommentarer:

Annica sa...

Din avundsjuka försvann... för att istället flytta in i mig. Det är nästan oooliiidligt tungt och besvärligt att se dessa vackra bilder. Fy bubblan!!! ;)

FFFF sa...

Tacka vet jag bucklig asfalt med sprickor, dom finns kvar (och nya har kommit till). Du får återse dom när du kommer hit i nästa vecka, GG har sparat dom till dig. ;)

Gunnel sa...

Annica: Alla som tittat på en asfaltyta stor som en tennisplan i 39 år borde få förtur till vattenutsikt. Men tack vare asfalten ställde jag mig i bostadskö för länge sedan och det gav resultat så småningom

FFFF: Du har verkligen kämpat med GG, det har du all heder av. Men han verkar inte bry sig. Lyckligtvis har du mycket mindre asfalt framför fönstret än vad jag hade.

Yvonne sa...

Det är så otroligt vackert. Jag är numera nöjd med min utsikt, men nog avundas jag dig lite, att du har vatten där.

Yvonne sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena Högberg sa...

Jag förstår att du är nöjd med din utsikt, otroligt vackert! Det gör faktiskt mycket mer än vad man tror det där med vad man ser när man tittar ut. Vi hade en lägenhet på 3:e våningen där man såg trädtopparna när man tittade ut, ganska rogivande faktiskt. Nu när vi flyttade längst ner i samma hus har jag bara asfalt, bilar och en stökig pizzeria att titta på och det är minst sagt urtråkigt. Det är synd när lägenheten är så trivsam annars.

Gunnel sa...

Yvonne: Du har också en fin och fri utsikt. Jag har ju sett dina solnedgångar på facebook och de är mycket vackra.

Helena. Tur att du har en fin lägenhet som du trivs i men visst borde man slippa ha en pizzeria som granne. Det hade min son en gång i tiden och det var rätt stökigt.