onsdag 16 juli 2014

Vi hade verkligen tur med vädret

Så blå som bara en sommarhimmel kan vara

Våra besökare fick njuta av sol och bad varenda dag under hela vistelsen. Hamnkalaset stod för underhållningen. Här är några bilder från varma veckan:


Våra politiker pratade och diskuterade i Stadsparken under Hamnkalaset. En del generösa partier gav barnen ballonger, vilket inte helt uppskattades av farfadern.Bakom ankdammen finns en liten undanskymd "pussbänk." Där kan man sitta och filosofera och titta på vågorna.

Sista kvällen kom åskan och regnet.

Godkväll!

8 kommentarer:

Anders sa...

Hustrun och jag klarade oss med en hårsmån från att få varsin "nya moderaterna"-ballong på torget häromdagen, kombinerad med en mångordig information om hur rättvist samhället blivit numera.

En fasansfull "nära högern"-upplevelse.

Annica sa...

Fina sommarfoton!
Och ball ballong på er balkong!

Gunnel sa...

Anders: De små töserna som bara tackar och tar emot när någon vill ge dem ballonger fick också var sin från Sjukvårdspartiet. De var ouppblåsta och efter att flickorna åkt hem har farfadern slängt ballongerna i soporna.

Annica: Fint rim! Alla samtliga i huset ville så gärna se farfaderns reaktion när fotot skickats på Instagram. Men han märkte det inte. Vi fick berätta.

Anders sa...

C, Fp, Kd, Sd... De där små lydpartierna låter väl ändå M bestämma som dom vill.

Annica sa...

Med V, MP och FI får S bryderi.

Anders sa...

Ja, tack och lov!

Peter sa...

Utan småpartiernas stöd kommer varken M eller S att kunna få en stabil grund för att regera. Höstens val blir spännande hur som helst. Dock lär inte sjukvårdspartiet vinna några röster när deras valmaterial hamnar i soporna. Fyll åtminstone ballongerna med vatten och kasta på de som eventuellt dristar sig att skrika och stoja sent på kvällen.

Gunnel sa...

Absolut! Ni har rätt allihop. Snart kommer valstugorna på plats och då bjuds vi på nya ballonger, billig kola och hejdlös propaganda.