söndag 23 februari 2014

Toppen och botten


Det har varit ett rent nöje att se våra skidåkare under OS i Sotji. Många medaljer blev det, långt fler än vi någonsin kunnat hoppas på. Mycket beröm till Kalla, Hellner och alla de andra. Det har också varit ett rent nöje att se Viasats sändningar som har varit så mycket bättre än väntat.


Det har varit ett rent lidande att se delfinalerna i Melodifestivalen. Lite värre för varje delfinal. Dåliga programledare, hemsk musik om det nu kan kallas musik. I ärlighetens namn kan det vara så att jag uppnått den ålder då mina öron inte längre uppfattar finessen i ny musik.

"Men byt kanal", hör jag någon säga. Kanske det, men det är också ett rent nöje att ha något att förfasa sig över.

Trevlig ny vecka!

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Programledarna och deras s.k.manus i Merro är förskräckligt!Musiken,nja!OS har varit fantastiskt!
Så tycker jag.

Annica sa...

Som vanligt så har jag inte sett mer än någon minut av OS. Men det är roligt att lilla Sverige har duktiga idrottsmän/kvinnor i många olika sportgrenar, inte bara skidor.

Melodifestivalen är bland det sämsta SVT sänt, någonsin. Det är hemskt att licenspengar används till detta pin- och plågsamma dravel. Återinför Mellon som den var förr, med en uttagning, programledare med stil och melodiös musik. Det ska vara trallvänliga låtar!

Gunnel sa...

Yvonne: Håller verkligen med dig om programledarna i Mellon. OS och dess sändningar har varit jättebra. Tyvärr åkte en kille dit för doping och det var inte bra.

Annica: Du har sett fel program. OS har varit mycket bättre och mycket mer underhållande än Mellon. Trallvänliga låtar verkar vara helt ute. Humor med stil likaså.