tisdag 20 januari 2015

I väntan på inspirationen

Januari 

I väntan på att inspirationen ska börja flöda igen sätter jag in några januaribilder. Det här är mitt åttahundraåttiofjärde blogginlägg och stundtals sinar fantasin. Medan jag hysteriskt försöker hitta  den får bilderna ensamma tala den här gången.

Hyllvärmare

En gång broderade jag en tomte

Amaryllisen blommar än

Här väntar sparken på dig.

HEJ!

6 kommentarer:

Anders sa...

Raden av sparkstöttingar - är det en installation eller kan man använda dem? Har inte sett något sådant tidigare. Vad hände f ö med Rickards gröna spark?

Gunnel sa...

De gröna sparkstöttingar på bilden står i Norra Hamn. Det är kommunen som har ställt ut dem för medborgarna att använda när de vill åka ut till Södra Hamn eller någon ö eller bara för att sparka omkring.

Rickard gröna spark blev stulen. Den stod på baksidan av Posten på Hertsön och någon dj-l trodde sig ha rätt till den. Trots sparkens ovanliga utseende och trots att vi sökte intensivt ett tag har den aldrig återfunnits.

Annica sa...

Vilka fina och mysiga bilder!
Efter 884 inlägg så vore det konstigt om inte inspirationen och fantasin tryter ibland.
Kreativiteten kommer och går, det märker jag också.
Vi får hoppas på att ju mer sällan vi publicerar oss desto mer efterlängtade blir våra inlägg.
Haha, önska kan man ju alltid!

Gunnel sa...

Annica: Jag hade ju tänkt uppnå 1000 blogginlägg innan jag slutar vilket betyder att jag måste leva länge och inte göra alltför många långa pauser.

Framtiden får väl visa hur det går och man nu har en framtid.

Anders sa...

På tal om ålder och framtid erinrar jag mig osökt den gamla damen i Mörttjärn som om sitt äktenskap sade: "Da en å oss dö, da flytt ja åt Malå."

Gunnel sa...

Alldeles riktigt, man ska planera för sin framtid.